Sekaný telecí biftek
Sekaný steak"
Počet porcí: 4
Čas přípravy: 30 min
Obtížnost: střední
Ingredience
520 g | telecího masa |
80 g | másla |
3 lžíce | mléka |
4 lžíce | oleje |
2 | petrželové natě |
2 | žloutky |
| mletý černý pepř |
| sůl dle chuti |
Příprava
- Telecí maso pomeleme nebo nasekáme, přidáme mléko, rozpuštěné máslo, žloutky, sůl, pepř a důkladně propracujeme směs, ze které vytvoříme jednotlivé bifteky.
- Bifteky vložíme do hrnce a přidáme olej. Zavřeme víko a v programu OVEN (Příprava v troubě) nastavíme čas na 20 minut a teplotu 130 °C.
- Sekané bifteky lze podávat s ořechovým chlebem a čerstvým salátem.