Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 kg brambor typu B/C
- 125 g másla
- 300 ml mléka
- sůl
- muškátový oříšek
Bramborová kaše tyčovým mixérem
Bramborová kaše s masovými kuličkami, bramborová kaše s vepřovými kotletami, bramborová kaše opékaná. Jak připravit tu nejlepší nadýchanou bramborovou kaši s pomocí tyčového mixéru Catler SB 810 Vacu+ podle šéfkuchařky Ley, @leaskalova.
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme vodu a do horkých brambor nalijeme mléko a přidáme máslo, oboje v pokojové teplotě. Přiklopíme pokličkou a necháme 5 min. Poté nahrubo rozšťoucháme. Pomocí tyčového mixéru se šlehacím nástavcem vyšleháme v hebkou kaši. Na závěr osolíme a strouhneme muškátový oříšek.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Brambory oloupeme, nakrájíme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Slijeme vodu a do horkých brambor nalijeme mléko a přidáme máslo, oboje v pokojové teplotě. Přiklopíme pokličkou a necháme 5 min. Poté nahrubo rozšťoucháme. Pomocí tyčového mixéru se šlehacím nástavcem vyšleháme v hebkou kaši. Na závěr osolíme a strouhneme muškátový oříšek.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.