Grilovaný pstruh
na másle s Baby cuketou a citronem"
Počet porcí: 4
Čas přípravy: 40 min
Obtížnost: střední
Ingredience
4 ks | pstruha |
4 snítky | čerstvého tymiánu |
4 snítky | velkolisté petrželky |
2 listy | pórku |
1 | citron, sůl, mletý pepř |
150 g | másla |
2 polévkové lžíce | hladké mouky |
Příprava
- Očištěného, osušeného pstruha v břišní dutině osolíme,opepříme.
- Čerstvé bylinky propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a svážeme do pórku, který vložíme do pstruha spolu z plátkem másla. Takto naplněného pstruha poprášíme hladkou moukou.
- Gril rozehřejeme na 220°C (poloha SEAR), rozehřejeme zbytek másla a pstruhy po obou stranách do zlatova grilujeme.
- Solíme a pepříme až nazávěr po grilování.