Nože a brousky

DMS 178
Japonský nůž Santoku
Japonský nůž Santoku
Novinka
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Prémiové balení
  • Rozměry výrobku: 178/313 mm
3989 Kč
Ihned k odeslání 10 a více kusů
DMS 203
Japonský kuchařský nůž
Japonský kuchařský nůž
Novinka
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Nůž šéfkuchaře 
  • Rozměry výrobku: 203/338 mm
3989 Kč
Ihned k odeslání 5 a více kusů
DMS 205
Japonský nůž na pečivo
Japonský nůž na pečivo
Novinka
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba
  • Rozměry výrobku: 205/305 mm
2999 Kč
Ihned k odeslání 10 a více kusů
DMS 126
Japonský nůž na ovoce
Japonský nůž na ovoce
Novinka
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Pro krájení ovoce a zeleniny
  • Rozměry výrobku: 126/234 mm
2689 Kč
Ihned k odeslání 10 a více kusů
DMS 76
Japonský porcovací nůž
Japonský porcovací nůž
Novinka
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Pro precizní vykosťování a oddělování masa
  • Rozměry výrobku: 105/205 mm
2189 Kč
Ihned k odeslání 5 a více kusů
DMS 165
Japonský kuchyňský sekáček
Japonský kuchyňský sekáček
Novinka
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Mohutná a velmi ostrá čepel
  • Rozměry výrobku: 165/306 mm
4289 Kč
Není skladem
EB 900
Elektrický brousek nožů
Elektrický brousek nožů
Novinka
  • Diamantový o hrubosti 360#
  • Diamantový o hrubosti 600#
  • Pryskyřicový o hrubosti 1 000#
  • Magnetický lapač otřepů a špon
1299 Kč
Není skladem
Momentálně v této kategorii nejsou žádné produkty

DMS Chef Knife

Universální japonský kuchařský nůž

Universální japonský kuchařský nůž typu Gyuto patří k základnímu vybavení japonských kuchařů. Má všestranné využití, je velmi silný a ostrý, proto je ideální na krájení masa, ryb a zeleniny.
 

DMS CLEAVER KNIFE

Japonský kuchyňský sekáček

Japonský kuchyňský sekáček patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a má v kuchyni mnohonásobné využití. Mohutná a velmi ostrá čepel je určena jak ke krájení zeleniny na velmi tenké plátky, tak pro oddělování masa a sekání.

DMS Santoku Knife 

Japonský nůž Santoku

Japonský nůž Santoku je určen především pro asijskou kuchyni. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.