Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Zmrzlina z domácí pekárny

Zmrzlina z domácí pekárny

Nádobu na výrobu zmrzliny vložíme den předem do mrazáku. Do rendlíku si dáme mléko, smetanu, cukr a pomazánku. Ohříváme a mícháme metličkou než se rozpustí pomazánka. Dáme vychladit na cca 1 hodinu do lednice. Namrazenou nádobu vložíme do pekárny, připneme metličku, na přístroji navolíme program 15 s časovačem na 25 minut a spustíme program. Do nádoby pomaloučku vyléváme vychlazenou směs na zmrzlinu. 5 minut před koncem programu přidáme 3-4 nasekané sušenky. Když máme hotovo, můžeme rovnou konzumovat. Dobrou chuť.
 

INGREDIENCE

  • 150 ml plnotučného mléka
  • 200 ml 30% smetany
  • 75 g Biscoff pomazánky (Lotusková pomazánka)
  • 2 lžičky cukru krupice
  • Biscoff sušenky s čokoládovou náplní

PŘÍPRAVA