Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Wasabi majonéza
  • 1 žloutek
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 150 ml slunečnicového oleje
  • 2 lžičky wasabi
  • 1 lžíce šťávy z limetky
  • sůl

Wasabi majonéza

Dokonalá majonéza za pár vteřin? S tyčovým mixérem Catler SB 810 Vacu+ to zvládnete levou zadní. Díky magnetické hlavě snadno vyměníte nástavce a mixér se postará o hladkou a stabilní emulzi bez námahy. Vyzkoušejte wasabi majonézu – jemně pálivou, svěží a výraznou chuťovku, která skvěle doplní ryby, trhané maso i asijsky laděné pokrmy.

První tři suroviny v pokojové teplotě vložíme do vysoké plastové nádoby, součástí mixéru je i speciální nádoba na přípravu majonézy. Tyčovým mixérem pomalu mixuje odspodu nahoru. Hmota se spojí a zhoustne. Poté přidáme Wasabi pastu a dochutíme limetkou a solí.

Dobrou chuť.