Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Vepřové chop suey v horkovzdušné fritéze
  • 750 g vepřového masa
  • 1 lžíce ústřicové omáčky
  • 2 lžičky česnekovo-zázvorové pasty
  • 60 ml sójové omáčky
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 300 g cukety
  • 1 červená paprika (kapie)
  • 1 stonek řapíkatého celeru

Vepřové chop suey v horkovzdušné fritéze

Upgradujte svou kuchyni na vyšší level s horkovzdušnou fritézou Catler HG 410. Šťavnaté chop suey s cuketou a vůní Asie zvládnete za pár minut, recept pro vás nachystal foodbloger @Gregitch.

Maso nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do mísy. Smícháme si ústřicovou a sójovou omáčku se zázvorovo-česnekovou pastou a sezamovým olejem. Marinádu promícháme, přelijeme jí maso a necháme alespoň 10 minut odpočívat.
Mezitím si nakrájíme cuketu, papriku a řapíkatý celer. Fritézu předehřejeme na 190 °C a nastavíme časovač na 15–20 minut (podle tloušťky masa).
Do pekáčku fritézy přendáme maso i s marinádou, přidáme nakrájenou zeleninu a vše promícháme. Pekáček vložíme do vyhřáté fritézy, zavřeme víko a necháme připravovat. V polovině času směs zlehka promícháme. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi. Dobrou chuť.

Videorecept najdete na našem Instagramu.