Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 750 g vepřového masa
- 1 lžíce ústřicové omáčky
- 2 lžičky česnekovo-zázvorové pasty
- 60 ml sójové omáčky
- 1 lžíce sezamového oleje
- 300 g cukety
- 1 červená paprika (kapie)
- 1 stonek řapíkatého celeru
Vepřové chop suey v horkovzdušné fritéze
Upgradujte svou kuchyni na vyšší level s horkovzdušnou fritézou Catler HG 410. Šťavnaté chop suey s cuketou a vůní Asie zvládnete za pár minut, recept pro vás nachystal foodbloger @Gregitch.
Maso nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do mísy. Smícháme si ústřicovou a sójovou omáčku se zázvorovo-česnekovou pastou a sezamovým olejem. Marinádu promícháme, přelijeme jí maso a necháme alespoň 10 minut odpočívat.
Mezitím si nakrájíme cuketu, papriku a řapíkatý celer. Fritézu předehřejeme na 190 °C a nastavíme časovač na 15–20 minut (podle tloušťky masa).
Do pekáčku fritézy přendáme maso i s marinádou, přidáme nakrájenou zeleninu a vše promícháme. Pekáček vložíme do vyhřáté fritézy, zavřeme víko a necháme připravovat. V polovině času směs zlehka promícháme. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Maso nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do mísy. Smícháme si ústřicovou a sójovou omáčku se zázvorovo-česnekovou pastou a sezamovým olejem. Marinádu promícháme, přelijeme jí maso a necháme alespoň 10 minut odpočívat.
Mezitím si nakrájíme cuketu, papriku a řapíkatý celer. Fritézu předehřejeme na 190 °C a nastavíme časovač na 15–20 minut (podle tloušťky masa).
Do pekáčku fritézy přendáme maso i s marinádou, přidáme nakrájenou zeleninu a vše promícháme. Pekáček vložíme do vyhřáté fritézy, zavřeme víko a necháme připravovat. V polovině času směs zlehka promícháme. Podáváme s rýží nebo rýžovými nudlemi. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.