Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 hrnek polohrubé mouky
- ½ hrnku třtinového cukru
- ½ másla
- 1 kelímek zakysané smetany (200 g)
- 2 vejce
- velká hrst jahod
- velká hrst rybízu
Drobenka
- ½ hrnku cukru
- ½ hrnku mouky
- ¼ másla
Rybízová bublanina ve varném robotu
Léto v plném proudu a s ním i úroda čerstvého ovoce. Co může být lepší než si připravit lahodnou bublaninu. Využijte meruňky, třešně nebo sladké jahody a štiplavý rybíz jako šéfkuchařka @leaskalova. Práci za vás udělá varný robot Catler TC 8010 – naváží, zamíchá, našlehá, rozdrobí.
Začneme přípravou těsta. Nejprve si vyšleháme máslo s cukrem, poté po jednom zašleháme vejce. Následně přidáme mouku a prášek do pečiva a opět zašleháme na stupeň 3. Jako poslední přidáváme zakysanou smetanu a necháme šlehat alespoň minutku, aby vzniklo hedvábné těsto. Těsto vlijeme na plech s pečicím papírem, rozprostřeme na něj ovoce a posypeme drobenkou. Drobenku jsme si nachystali v robotu z cukru, mouky a másla při stupni 4. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů na horkovzduch cca 35 minut. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Začneme přípravou těsta. Nejprve si vyšleháme máslo s cukrem, poté po jednom zašleháme vejce. Následně přidáme mouku a prášek do pečiva a opět zašleháme na stupeň 3. Jako poslední přidáváme zakysanou smetanu a necháme šlehat alespoň minutku, aby vzniklo hedvábné těsto. Těsto vlijeme na plech s pečicím papírem, rozprostřeme na něj ovoce a posypeme drobenkou. Drobenku jsme si nachystali v robotu z cukru, mouky a másla při stupni 4. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů na horkovzduch cca 35 minut. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.