Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Rybízová bublanina ve varném robotu
  • 1 hrnek polohrubé mouky
  • ½ hrnku třtinového cukru
  • ½ másla
  • 1 kelímek zakysané smetany (200 g)
  • 2 vejce
  • velká hrst jahod
  • velká hrst rybízu


 
 

Drobenka

  • ½ hrnku cukru
  • ½ hrnku mouky
  • ¼ másla

Rybízová bublanina ve varném robotu

Léto v plném proudu a s ním i úroda čerstvého ovoce. Co může být lepší než si připravit lahodnou bublaninu. Využijte meruňky, třešně nebo sladké jahody a štiplavý rybíz jako šéfkuchařka @leaskalova. Práci za vás udělá  varný robot Catler TC 8010 – naváží, zamíchá, našlehá, rozdrobí.

Začneme přípravou těsta. Nejprve si vyšleháme máslo s cukrem, poté po jednom zašleháme vejce. Následně přidáme mouku a prášek do pečiva a opět zašleháme na stupeň 3. Jako poslední přidáváme zakysanou smetanu a necháme šlehat alespoň minutku, aby vzniklo hedvábné těsto. Těsto vlijeme na plech s pečicím papírem, rozprostřeme na něj ovoce a posypeme drobenkou. Drobenku jsme si nachystali v robotu z cukru, mouky a másla při stupni 4. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů na horkovzduch cca 35 minut. Dobrou chuť.

Videorecept najdete na našem Instagramu.