Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Medový asijský bůček v horkovzdušné fritéze
  • 500 g vepřového boku
  • 1 lžíce světlé sójové omáčky
  • 1 lžíce tmavé sójové omáčky
  • 1 lžíce sezamového oleje
  • 1 lžíce ústřicové omáčky
  • 1 lžička sušené cibule
  • 1 lžička sušeného česneku
  • 2 lžíce medu

Medový asijský bůček v horkovzdušné fritéze

Prudce návykový je medový asijský bůček podle foodblogera Jakuba Gregora, @Gregitch. Zapněte horkovzdušnou fritézu Catler HG 410 a připravte se na explozi chutí, která vás dostane do kolen.

Maso nakrájíme na čtverečky cca 2 x 2 cm. Dáme do mísy a přidáme všechny ingredience, důkladně promícháme. Zakryjeme potravinářskou fólií a necháme alespoň 30 minut marinovat v lednici. Nastartujeme horkovzdušnou fritézu Catler HG 410 na 190 °C s časovačem na 15 minut. Maso vyskládáme do pekáčku, vložíme do vyhřáté fritézy. Zavřeme víko a necháme péct. V polovině času maso otočíme. Hotovo a můžeme servírovat. Sushi rýže ochucená octem na sushi je ideální přílohou.

Dobrou chuť.

Videorecept najdete na našem Instagramu.