Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 kg kuřecích stehen s kůží
- 1 lžíce olivového oleje
- 4 lžíce medu
- 3 lžíce harrisa pasty
- 1 lžíce rajčatového protlaku
- 4 lžíce citronové šťávy
- 3 stroužky prolisovaného česneku
- 1 lžička soli
- 1 lžička granulované cibule
- 1 lžička mletého koriandru
- 1 lžička sladké papriky
Medová harrisa kuřecí stehna v horkovzdušné fritéze
Medová harissa kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy Catler HG 410 máte na stole za 30 minut. Šťavnatá, kořeněná a krásně karamelizovaná, to je dobrota od foodbloger @Gregitch.
V míse smícháme všechny suroviny. Vzniklou marinádou důkladně obalíme kuřecí stehna a necháme alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc, marinovat v lednici. Předehřejeme horkovzdušnou fritézu Catler HG 410 na 175 °C. Stehna vložíme do košíku kůží dolů a fritujeme 15 minut. Poté je otočíme, přelijeme zbylou marinádou a fritujeme dalších 15 minut. Po vyjmutí slijeme výpek a kuře podáváme s rýží, přelitou rezervovanou šťávou.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
V míse smícháme všechny suroviny. Vzniklou marinádou důkladně obalíme kuřecí stehna a necháme alespoň 2 hodiny, ideálně přes noc, marinovat v lednici. Předehřejeme horkovzdušnou fritézu Catler HG 410 na 175 °C. Stehna vložíme do košíku kůží dolů a fritujeme 15 minut. Poté je otočíme, přelijeme zbylou marinádou a fritujeme dalších 15 minut. Po vyjmutí slijeme výpek a kuře podáváme s rýží, přelitou rezervovanou šťávou.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.