Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 5 žloutků
- 1 lžičku dijónské hořčice
- 450 ml slunečnicového oleje
- 50 ml lanýžového oleje
- šťáva z 1 citronu
- sůl
- pepř
Lanýžová majonéza
Domácí majonéza, která chutná jako z prémiové restaurace? S tyčovým mixérem Catler SB 810 Vacu + to zvládnete za pár minut. Stačí pár kvalitních surovin, lanýžový olej pro kapku luxusu a stabilní výkon mixéru, který vyšlehá jemnou, krémovou konzistenci bez námahy. Připravte si základní kuchařský poklad, který pozvedne sendvič, salát i grilované maso.
Do nádoby na majonézu vložíme žloutky, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Osolíme, opepříme. Za stálého šlehání přiléváme postupně napřed lanýžový a pak slunečnicový olej až do jemné vláčné konzistence. Dobrou chuť!
Do nádoby na majonézu vložíme žloutky, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Osolíme, opepříme. Za stálého šlehání přiléváme postupně napřed lanýžový a pak slunečnicový olej až do jemné vláčné konzistence. Dobrou chuť!