Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Domácí langoše
  • 250g tvarohu ve vaničce (může být i odtučněný)
  • 250g hladké mouky
  • 1 prášek do pečiva
  • 1 lžička soli

Domácí langoše

Domácí langoše? Díky receptu od šéfkuchařky @leaskalova zjistíte, že tahle festivalová klasika chutná nejlíp právě u vás doma.

V míse smícháme všechny ingredience a zpracujeme je do kompaktního, pružného těsta. V kuchyňském robotu Catler KM 8013 to zvládneme během chvilky, na vále těsto ještě krátce dopracujeme rukama. Zabalíme do fólie a necháme alespoň 20 minut odpočinout v lednici (lez uchovat i do druhého dne).
Z těsta vypracujeme tenké placky se silnějším okrajem, lehce je zastříkneme olejem a pečeme v rozpálené horkovzdušné fritéze Catler HG 410 při 200 °C zhruba 5 minut, dokud nezezlátnou.
Podáváme potřené česnekovým kečupem a zasypané strouhaným sýrem. Se strouháním nám pomohl multifunkční mlýnek FG 403 Food+.

Dobrou chuť.

Videorecept najdete na našem Instagramu.