Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
Krémová česnečka
  • 1 česnek
  • 2 cibule
  • 4 brambory
  • 2 lžíce másla
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 l vývaru
  • 400 ml mléka
  • sůl
  • majoránka

Krutony

  • 3 plátky chleba
  • 2 lžíce olivového oleje

Krémová česnečka

Jednoduchá na přípravu, navíc posílí váš organismus, poctivá krémová česnečka podle @leaskalova.
Se silným tyčovým mixérem Catler SB 810 Vacu+ na stole ve chvilce.

Cibuli, česnek a brambory si oloupeme a nakrájíme. V hrnci rozpálíme máslo s olejem a orestujeme česnek a cibuli. Zalijeme vývarem a přidáme brambory. Dochutíme solí a majoránkou a vaříme cca 20 minut, dokud nejsou brambory měkké. Mezitím připravíme krutony. Chléb nakrájíme na kostičky, zakápneme olejem a na plechu s pečicím papírem pečeme v troubě na 180 C cca 15 minut. Polévku stáhneme z plotny a přidáme mléko. Poté tyčovým mixérem rozmixujeme dohladka.
Nože pro sekání, mletí a mixování jsou uložené v praktickém stojánku. V základní výbavě najdete také chopper a šlehací metlu, speciální nádobu na majonézy, silikonový kartáč, dokonce vakuovací nástavec. 

Videorecept najdete na našem Instagramu.