Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 1 žloutek
- 1 lžička dijonské hořčice
- 150 ml slunečnicového oleje
- ½ lžičky soli
- 4 ančovičky v oleji
- šťáva z 1 citronu
- 1 lžička hrubozrnné hořčice
- ½ lžičky worcester omáčky
- 1 hrst najemno nastrouhaného parmezánu
- 1 lžička kapar
Dressing na Ceasar salát
Krémový, bohatě ochucený dressing je tím, co promění jednoduchou kombinaci římského salátu, krutonů a parmazánu v kulinářské dílo, které si získá vaše srdce.
Do nádoby tyčového mixéru Catler SB 810 Vacu+ vložíme žloutek, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Zalijeme olejem. Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu. Tyčový mixér ponoříme až těsně nad žloutek a cca 30 sekund mixujeme. Poté opravdu pomalinku zvedáme tyčový mixér vždy cca o 1 cm, aby se nám krásně spojovala hmota s olejem a houstla. Přidáme další suroviny a ještě jednou rozmixujeme. V hotovém dressingu hezky obalíme kusy římského salátu. Dobrou chuť.
Do nádoby tyčového mixéru Catler SB 810 Vacu+ vložíme žloutek, hořčici, sůl a citronovou šťávu. Zalijeme olejem. Všechny suroviny by měly mít pokojovou teplotu. Tyčový mixér ponoříme až těsně nad žloutek a cca 30 sekund mixujeme. Poté opravdu pomalinku zvedáme tyčový mixér vždy cca o 1 cm, aby se nám krásně spojovala hmota s olejem a houstla. Přidáme další suroviny a ještě jednou rozmixujeme. V hotovém dressingu hezky obalíme kusy římského salátu. Dobrou chuť.