Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 100 ml mléka
- 70 ml slunečnicového oleje
- 150 g medu
- 1 lžička soli
- 250-270 g cukety nastrouhané nahrubo
- 500 g hladké mouky
- 1 lžíce holandského kakaa
- 1 lžička skořice
- 1 lžička vanilkového aroma
- 1 pytlík sušeného droždí
- 50 g nasekaných pistácií
Cuketový chléb s pistáciemi v domácí pekárně
Cuketový chléb, vláčný, jemný a výtečně se hodí k hrnku kakaa nebo ke kávě. A pokud chcete vyloženě dezert, neváhejte a přidejte do těsta více medu, říká foodbloger Jakub Gregor, @Gregitch.
Do pečicí formy dáme všechny ingredience v uvedeném pořadí, kromě pistácií. Pekárna Catler BM 700 má dávkovač sypkých surovin během příprav, do něj dáme nasekané pistácie. Spustíme program č. 7 „Rychlý chléb“ s váhou na 1 kg a středně opečenou kůrkou. Délka programu je cca 2,5 hodiny. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme ho alespoň hodinu chladit na mřížce.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Do pečicí formy dáme všechny ingredience v uvedeném pořadí, kromě pistácií. Pekárna Catler BM 700 má dávkovač sypkých surovin během příprav, do něj dáme nasekané pistácie. Spustíme program č. 7 „Rychlý chléb“ s váhou na 1 kg a středně opečenou kůrkou. Délka programu je cca 2,5 hodiny. Po upečení vyklopíme chléb z formy a necháme ho alespoň hodinu chladit na mřížce.
Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.