Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 650-700 g kuřecích stehen s kůží (cca 7 kusů)
- 2 lžíce kukuřičného škrobu
- 1 lžička sušené cibule
- 1 lžička sušeného česneku
- 1 lžička uzené papriky
- 1 lžička soli
- olej ve spreji
Omáčka
- 40 g másla
- 1 lžíce medu
- 2-4 lžíce buffalo omáčky (popřípadě jiná fermentovaná chilli omáčka - např. Sriracha)
Buffalo kuřecí stehna v horkovzdušné fritéze
Buffalo atmosféra v kuchyni! Zapomeňte na fádní vaření – foodbloger @Gregitch připravil stehýnka v Catler horkovzdušné fritéze HG 410, která jsou šťavnatá, nasládlá a lehce pikantní. Chutě, které se krásně doplňují a polechtají vám chuťové pohárky.
Připravíme si kuřecí stehna. V misce promícháme kukuřičný škrob se sušenou cibulí, česnekem, uzenou paprikou a solí. Maso zastříkneme olejem ve spreji, obalíme v kořeněné směsi ze všech stran a znovu lehce zastříkneme olejem. Horkovzdušnou fritézu předehřejeme na 205 °C a nastavíme časovač na 18 minut. Stehna rozložíme do děrovaného košíku a vložíme do vyhřáté fritézy. V polovině času je otočíme, aby se opekla rovnoměrně.
Mezitím si připravíme omáčku. V menším rendlíku rozpustíme máslo s medem a buffalo omáčkou. Necháme krátce probublat a odstavíme stranou.
Hotová stehna přesuneme do velké mísy, přelijeme pikantní omáčkou a důkladně proházíme, aby se maso obalilo ze všech stran. Servírujeme s přílohou podle chuti. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Připravíme si kuřecí stehna. V misce promícháme kukuřičný škrob se sušenou cibulí, česnekem, uzenou paprikou a solí. Maso zastříkneme olejem ve spreji, obalíme v kořeněné směsi ze všech stran a znovu lehce zastříkneme olejem. Horkovzdušnou fritézu předehřejeme na 205 °C a nastavíme časovač na 18 minut. Stehna rozložíme do děrovaného košíku a vložíme do vyhřáté fritézy. V polovině času je otočíme, aby se opekla rovnoměrně.
Mezitím si připravíme omáčku. V menším rendlíku rozpustíme máslo s medem a buffalo omáčkou. Necháme krátce probublat a odstavíme stranou.
Hotová stehna přesuneme do velké mísy, přelijeme pikantní omáčkou a důkladně proházíme, aby se maso obalilo ze všech stran. Servírujeme s přílohou podle chuti. Dobrou chuť.
Videorecept najdete na našem Instagramu.