Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
- 500 g bůčku
- 4 lžíce sójové omáčky
- 4 lžíce rýžového octa
- 5 lžic kečupu
- 5 stroužků prolisovaného česneku
- 3 lžíce třtinového cukru
- 2 lžičky černého pepře
BBQ bůček v horkovzdušné fritéze
Připravte si s námi karamelizovaný asijský BBQ bůček s omáčkou v horkovzdušné fritéze Catler HG 410. Tuk z bůčku se krásně vypeče, což dodá masu křupavou kůrku, zatímco vnitřek zůstane měkký a šťavnatý. Tento způsob přípravy je rychlejší a méně náročný než tradiční pečení v troubě, říká foodbloger @gregitch.
Bůček si nakrájíme na cca 1 cm široké plátky. Kůži můžeme odstranit, komu nevadí, ponechá. Maso dáme do mísy a přidáme všechny ostatní suroviny. Důkladně promícháme a zakryté potravinářskou fólií necháme v lednici marinovat alespoň hodinu. Do pekáčku fritézy vyskládáme maso jeden kousek vedle druhého a přelijeme zbylou marinádou. Horkovzdušnou fritézu nastartujeme na 190 °C s časovačem na 20 minut, vložíme pekáček a už jen čekáme, než se nám to upeče. Jako přílohu si připravíme rýži. Dozdobíme zeleným – petrželkou, jarní cibulkou nebo třeba pórkem.
Dobrou chuť.
Bůček si nakrájíme na cca 1 cm široké plátky. Kůži můžeme odstranit, komu nevadí, ponechá. Maso dáme do mísy a přidáme všechny ostatní suroviny. Důkladně promícháme a zakryté potravinářskou fólií necháme v lednici marinovat alespoň hodinu. Do pekáčku fritézy vyskládáme maso jeden kousek vedle druhého a přelijeme zbylou marinádou. Horkovzdušnou fritézu nastartujeme na 190 °C s časovačem na 20 minut, vložíme pekáček a už jen čekáme, než se nám to upeče. Jako přílohu si připravíme rýži. Dozdobíme zeleným – petrželkou, jarní cibulkou nebo třeba pórkem.
Dobrou chuť.