Blog

Musíte ochutnat svět značky Catler
3 snacky z horkovzdušné fritézy

Hermelínové chipsy

  • Hermelín 
  • Olej ve spreji
  • Uzená paprika

Křupavá kukuřice

  • Konzervovaná kukuřice
  • Olej ve spreji
  • Koření dle chuti (např. chilli, sušený česnek)
  • Limetka

 

Chipsy z rýžového papíru

  • Rýžový papír
  • Voda
  • Olej ve spreji
  • Koření dle chuti (např. sůl, sušený česnek)

3 snacky z horkovzdušné fritézy

Křupavé, návykové a hotové za pár minut. Horkovzdušná fritéza Catler HG 410 zvládne i ten největší večerní snack craving podle masterchefky @leaskalova.

Hermelínové chipsy

Hermelín nakrájejte na tenké plátky, lehce postříkejte olejem ve spreji a posypte uzenou paprikou. Vložte do fritézy a zapněte program Air Crisp na cca 10 minut. Po upečení nechte vychladnout – výsledek je dokonale křupavý.

Pikantní kukuřice

Konzervovanou kukuřici důkladně sceďte, postříkejte olejem a okořeňte podle chuti – ideálně chilli a česnek. Pečte na programu Air Crisp, během přípravy několikrát promíchejte. Po upečení dochuťte pár kapkami limetky.

Chipsy z rýžového papíru

Dva rýžové papíry slepte k sobě pomocí vody, nastříhejte na čtverce, lehce postříkejte olejem a okořeňte – třeba sušeným česnekem a solí. Program Air Crisp, doba přípravy cca 5 minut. 

Videorecept najdete na našem Instagramu.