Blog
Musíte ochutnat svět značky Catler
Hermelínové chipsy
- Hermelín
- Olej ve spreji
- Uzená paprika
Křupavá kukuřice
- Konzervovaná kukuřice
- Olej ve spreji
- Koření dle chuti (např. chilli, sušený česnek)
- Limetka
Chipsy z rýžového papíru
- Rýžový papír
- Voda
- Olej ve spreji
- Koření dle chuti (např. sůl, sušený česnek)
3 snacky z horkovzdušné fritézy
Křupavé, návykové a hotové za pár minut. Horkovzdušná fritéza Catler HG 410 zvládne i ten největší večerní snack craving podle masterchefky @leaskalova.
Videorecept najdete na našem Instagramu.
Hermelínové chipsy
Hermelín nakrájejte na tenké plátky, lehce postříkejte olejem ve spreji a posypte uzenou paprikou. Vložte do fritézy a zapněte program Air Crisp na cca 10 minut. Po upečení nechte vychladnout – výsledek je dokonale křupavý.Pikantní kukuřice
Konzervovanou kukuřici důkladně sceďte, postříkejte olejem a okořeňte podle chuti – ideálně chilli a česnek. Pečte na programu Air Crisp, během přípravy několikrát promíchejte. Po upečení dochuťte pár kapkami limetky.Chipsy z rýžového papíru
Dva rýžové papíry slepte k sobě pomocí vody, nastříhejte na čtverce, lehce postříkejte olejem a okořeňte – třeba sušeným česnekem a solí. Program Air Crisp, doba přípravy cca 5 minut.Videorecept najdete na našem Instagramu.