DMS 76

Japonský porcovací nůž
Japonský porcovací nůž pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.
  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Pro precizní vykosťování a oddělování masa
  • Rozměry výrobku: 105/205 mm
2 189 Kč
Ihned k odeslání 2 a více kusů Expedujeme DNES, u vás do 2 pracovních dnů
ID produktu: 42003045

DMS Paring KNIFE

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik. Délka 105/205 mm.

Damascénská ocel

Dnes se damascénská ocel dělí na „litou“ a „svářkovou“.

Litý damašek vznikal roztavením oceli v malých hliněných kelímcích a následným přidáváním různých příměsí podle receptury kováře. Naproti tomu je svářkový damašek vrstvený, tvořený nejméně dvěma druhy ocelí nebo ocele a jiného kovu.

Používá se měkká pružná ocel v kombinaci s tvrdou vysokouhlíkovou ocelí v desítkách až stovkách vrstev.

Geniální a dosud nepřekonaná technologie proslulých japonských kovářů, uměla spojit pružnou a tvrdou ocel tak, aby se snoubily jejich jedinečné vlastnosti v unikátní dílo samurajských mečů.

Nože serie DMS

Nože serie DMS jsou vyrobeny svářkovou technologií v 67 vrstvách, sloučili měkkou ocel VG2 a tvrdou ocel VG10. Díky tomu získali skvělé vlastnosti – extrémní tvrdost, pružnost a dlouhou životnost. Dodavatelem materiálu pro naše nože je japonská ocelárna TAKEFU.

Rukojetě nožů jsou vyrobeny z javorového dřeva a jsou upraveny metodou KEBONY. Tato technologie, vyvinutá v Norsku, je patentovaný proces, který bez škodlivých látek a toxinů, zesiluje buněčnou strukturu použitého javoru a zdůrazní nejen prvotřídní vlastnosti tvrdého dřeva, ale i bohatou hnědou barvu.

Přednosti DMS Paring KNIFE

  • Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
  • Rukojeť ze dřeva Kebony
  • Má velmi pevnou konstrukci
  • Pro precizní vykosťování a oddělování mas
  • Prémiové balení

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

Rozměry výrobku: 105/205 mm

Ke stažení

FASCINUJÍCÍ DAMASCÉNSKÁ OCEL

Damascénská ocel je nesmírně odolný materiál, tvořený technologii vrstvení více druhů ocelí či ocele a dalších kovů, na jehož leštěném nebo leptaném povrchu je zřetelná struktura těchto střídajících se vrstev.

JAPONSKÝ PORCOVACÍ NŮŽ

Japonský porcovací nůž patří k základnímu vybavení japonských kuchařů a je díky své vynikající geometrii předurčen pro precizní vykosťování a oddělování masa, čistění a porcování krevet, odblaňování, vypeckovávání nebo čištění paprik.

PERFEKTNĚ ZABALENO

Každý nůž je pečlivě zabalený. Řada nožů série MV v pevných papírových krabičkách, nože série DMS v luxusních dřevěných boxech.