Fresh & EASy

  • Nejen odšťavnování na Fresh & Easy

    Před odšťavňováním ovoce a zeleninu vždy omyjte. Ke zpracování používejte vždy čerstvé ovoce a zeleninu.
    Pokud chcete použít ovoce s pevnou nebo nepoživatelnou slupkou, např. mango, guava, melouny nebo ananas, před odšťavňováním je vždy oloupejte. Některé druhy zeleniny, např. okurky, nemusíte před odšťavňováním loupat, záleží na tvrdosti slupky a vašich požadavcích. Veškeré ovoce s velkými, tvrdými semeny nebo peckami, např. nektarinky, broskve, manga, meruňky, švestky a třešně, musíte před odšťavňováním vypeckovat.

    Vše o odšťavňování na Fresh & Easy
academy

Catler Academy

CATLER ACADEMY je určena pro všechny, kteří chtějí své laické kuchařské umění přivést na mistrovskou úroveň. Naučíte se v ní postupům a trikům skutečných mistrů v oboru, třeba Dalibora Navrátila anebo specialisty na sushi Marka Hory. V jednotlivých kategoriích zjistíte, jaká jsou tajemství úspěchu grilování, vaření, přípravy kávy a čaje, i odšťavňování ovoce a zeleniny.

vstoupit do catler academy