Dolů

3 ambasadoři Catler

Dalibor Navrátil

Dalibor Navrátil

Oblíbených kulinářských témat má talentovaný a obdivuhodně zapálený šéfkuchař Dalibor Navrátil spoustu, jeho největší lásky jsou ale ryby a mořské plody a klasická česká kuchyně.

profil Dalibora Navrátila
Dalibor Navrátil

3 ambasadoři Catler

Marek Hora

Marek Hora

Vyhlášený odborník na japonskou kuchyni v současné době šéfuje japonské restauraci Yamato, kterou spoluvlastní se Zdeňkem Polreichem. V minulosti působil v japonských restauracích v Praze (šéfkuchař sushi restaurace Samurai, japonská restaurace Miyabi), Japonsku (restaurace Sakaezushi) a Velké Británii (japonská restaurace Moshi Moshi, Brighton).

profil Marka Hory
Marek Hora

3 ambasadoři Catler

Tomáš Bilík

Tomáš Bilík

Již více než dvacet let je jeho koníčkem, zábavou i prací káva. V roce 1993 začal samostatně podnikat v oboru profesionálních kávovarů. Mezníkem se pro něj stal rok 2006, kdy vybojoval bronz na soutěži Mistr Kávy a krátce na to otevřel Dům Kávy.

profil Tomáše Bilíka
Tomáš Bilík

Kurzy vaření Catler Academy

Kurz vaření Ryby

Kurz vaření Ryby
s Daliborem Navrátilem

Ryba to není jenom smažený kapr s bramborovým salátem v období vánočních svátků. Přijďte a vyzkoušejte tradiční i méně známé postupy úpravy ryb.

Detail kurzu
Profil Dalibora Navrátila Dalibor Navrátil
Dalibor Navrátil
Kurz vaření Steaková masa

Kurz vaření Steaková masa
s Daliborem Navrátilem

Máte rádi maso a nejvíce si pochutnáte na šťavnatém steaku? Příprava steaku je sofistikovaná věda a vyžaduje dodržování daných pravidel. Zúčastněte se Catler kurzu a staňte se opravdovým mistrem v jejich přípravě!

Detail kurzu
Profil Dalibora Navrátila Dalibor Navrátil
Dalibor Navrátil
Kurz vaření česká kuchyně

Kurz vaření česká kuchyně
omáčky s Daliborem Navrátilem

Ukážeme vám jak správně připravit klasické české omáčky – svíčková, rajská, koprová, křenová a k tomu křehké a šťavnaté maso.

Detail kurzu
Profil Dalibora Navrátila Dalibor Navrátil
Dalibor Navrátil
Kurz vaření Sushi

Kurz vaření Sushi
s Markem Horou

Sushi získává stále více na oblibě a tento kurz je ideální cestou, jak se s přípravou této výjimečné pochoutky seznámit.

Detail kurzu
Profil Marka Hory Marek Hora
Marek Hora